Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 43 of 43

Thread: Forum problems?

  1. #41
    Senior Member Forum problems?
    Bike: SV,WR,YZ,NC
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    CA
    Posts
    229
    I finally have the Honda logo AND the site is working. Don't remember seeing that before (not that I've been here very long).

  2. #42
    Junior Member
    Bike: 2013 Honda F6B
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    21

    Seems ok now

    Well, somebody did something. I stayed away over the weekend and this afternoon when I logged on everything seems to be working as it should. I can now click on the "Forum" button on the Homepage and see the list of Forums and choose where I want to go. Now I can start gathering information on the 750x and try to figure out if there is one in my future.
    Thanks Admin!

  3. #43
    Senior Member Forum problems?
    Bike: SV,WR,YZ,NC
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    CA
    Posts
    229
    An odd one: I'm getting notifications that I clicked like. Doesn't really make sense to me - I'd expect notifications when someone likes my comments, but not when I like someone else's.

Similar Threads

  1. SW-MOTECH CRASH BAR Problems
    By Panzuur in forum NC700 Mods
    Replies: 86
    Last Post: 10th February 2017, 15:57
  2. Problems after accident
    By drakar in forum NC700 Technical
    Replies: 4
    Last Post: 1st June 2016, 13:25
  3. DCT or engine problems?
    By wildeone in forum NC700 General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 26th June 2015, 17:39
  4. Insurance Problems
    By t3hGone in forum NC700 General Discussion
    Replies: 29
    Last Post: 20th August 2013, 16:53
  5. problems logging in
    By fatowl in forum NC700 General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 31st May 2013, 09:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •